Вона так працювала для народу, що той аж отетерів, почувши, що Надя – ще й «принцеса-камікадзе». Але в іншому – український ексклюзив. Адже не часто буває, щоб російська в’язниця стала злітною смугою у кар’єрі українського депутата. І хто б міг подумати, що це на собі відчує і наша Надька.

Про це дивіться у сюжеті «Українських сенсацій».

Відправлялася в АТО простою Надюхою, а повернулася – Надією всієї країни. Але зараз Герой України проходить у справі кривавого теракту. Уся біографія Надії Савченко – неначе знахідка для спецслужб. Саме там приховано те, що допомагає їй не боятися.

Читайте також"Обпеклися на Савченко": експерт пояснив, чому українська влада охолола до долі політичних в'язнів Кремля

Чому СБУ звинувачують Надю у тому, що вона – агент Кремля? Хто і як міг її завербувати? Заглянемо в історію, як вона зв’язалася із Рубаном та хто допомагав Савченко пробиратися в окупований Донецьк. І невже Надія хотіла вчинити вибух через нерозділене парламентське кохання?

 Її обзивають «людиною Медведчука», а у казармах пошепки переповідають історію потрапляння Надьки у Росію.

На думку політтехнологів, у передвиборчу кампанію таких кандидатів, як Савченко, Москва може «зашивати» потрібні їй меседжі. Або навпаки – зробити з Наді «придворного блазня».

Як би не розгорталися події навколо Надії, висновок для всіх українців має бути важливий. Хто б там і що не казав (майбутній президент чи майбутній нардеп), час безжально демонструє, що сьогодні необхідно прискіпливо ставитися до будь-яких героїв, щомиті думаючи, чи вважаю так я, чи за мене думає хтось інший.