REUTERS

Про це повідомляє голова Луганської ОДА Генадій Москаль

Зокрема, під обстріли з “Градів”, артилерії та мінометів потрапили населені пункти Станиця Луганська, Кримське, Щастя, Трьохізбенка та Троїцьке.

«У Трьохізбенці один із артилерійських снарядів бойовиків вибухнув на приватному подвір’ї й важко поранив 43-річну жінку — їй відірвало ногу. Поранену госпіталізовано», - повідомляє Москаль.

Відео дня

Читайте такожМешканці Донбасу влаштовують "голодні" бунти і вимагають від бойовиків грошей (відео)

У ряді населених пунктів внаслідок бойових дій пошкоджені системи життєзабезпечення. Зокрема, у місті Щастя бойовики залпом із “Градів” перебили газопровід, залишивши без газу Щастя та кілька сусідніх сіл, що знаходяться на контрольованій «ЛНР» території. За кілька годин ремонтні бригади усунули пошкодження й відновили газопостачання.

Станом на сьогоднішній ранок повністю без газу та електроенергії в Луганській області залишається Трьохізбенка, без газу —  Кряківка, Сокільники та Чорнухине, без електроенергії — Новоолександрівка (Попаснянського району), Калинове-Борщувате, Горськ-Іванівка і частково Станиця Луганська та Пшеничне, без центральної води — Кримське, Новотошківка, Нижня та Верхня Ольховка.