Віктор Янукович / REUTERS

Колишній глава служби безпеки Януковича Костянтин Кобзар просить Оболонський райсуд Києва знову допитати його, на цей раз про роль росіянина Анатолія Чепіги (Боширова) у втечі екс-президента до Криму.

Про це повідомив у Facebook адвокат Віктора Януковича Віталій Сердюк. "Кобзар просить Оболонський райсуд забезпечити його додатковий допит щодо поширеної в ЗМІ інформації про долю громадянина РФ Боширова (справжнє ім'я Анатолій Чепіга - УП) в охороні й супроводженні Віктора Януковича до АР Крим в лютому 2014 року", - пише юрист.

Читайте такожBellingcat обіцяє найближчим часом назвати справжнє ім’я напарника Боширова-Чепіги

Відео дня

Він опублікував копію заяви Кобзаря.

Раніше колишній журналіст «Центру управління розслідуваннями» Сергій Канєв заявив, що полковник російського розвідувального відомства ГРУ Анатолій Чепіга («Руслан Боширов»), якого Велика Британія підозрює в отруєнні екс-агента російської розвідки Сергія Скрипаля, очолював операцію з вивезення до Росії екс-президента України Віктора Януковича.

У Генпрокуратури наразі немає підтвердженої інформації про те, хто з російських військових був причетний до операції з організації втечі колишнього президента.