Андрій Доманський / фото Руслан Берещенко, Facebook

Адвокат керівника «РИА Новости Украина» Кирила Вишинського Андрій Доманський заявляє про проведення Генеральною прокуратурою України обшуків за місцем його проживання і в офісі, поки він перебуває в Херсоні.

Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook.

«Поки я в Херсоні ознайомлююся з матеріалами справи й очікую судового процесу про продовження строку тримання під вартою Кирила Вишинського, Генеральна прокуратура України вирішила провести обшук у мене вдома та в офісі, а також у мого помічника», - написав Доманський.

Відео дня

Читайте такожУ Херсоні суд залишив керівника РІА "Новости Україна" Вишинського під вартою до 27 січня

Він подякував комітету захисту прав адвокатської діяльності Ради адвокатів Київської області та його членам, які зараз здійснюють захист його прав «у цих заходах, організованих Генеральною прокуратурою України».

За інформацією, розміщеною на сторінці адвоката в соцмережі, він проживає в Києві та працює в Кваліфікаційно-дисциплінарній комісії адвокатури Київської області.

Як повідомляв УНІАН, затриманому 15 травня 2018 року в Києві Вишинському інкримінують державну зраду й проведення підривної інформаційної діяльності проти України.

17 травня Херсонський міський суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. У грудні суд продовжив арешт підозрюваного до 27 січня 2019 року.

10 січня досудове розслідування в кримінальному провадженні стосовно Вишинського завершилося. У прес-службі прокуратури Автономної республіки Крим повідомили, що розглядати по суті справу Вишинського буде один із районних судів Києва.

Сьогодні має відбутися засідання Херсонського міського суду, який розгляне продовження строків тримання під вартою Вишинського.