У штабі кандидата запропонували перенести державу в смартфон / фото УНІАН

Команда кандидата в президенти Володимира Зеленського представила виборцям програму по боротьбі з корупцією, якою має намір керуватися в разі обрання шоумена на вищий державний пост країни.

"Ми підкреслюємо, що в цій сфері винаходити велосипед не потрібно. Давно відомо - що треба робити. Просто політичної волі ніколи не було. Помилково сподіватися, що наскрізь корумпована державна система буде мати бажання позбавити себе харчової бази. Для старих політиків корупція — це те саме, що вода для риби. Стара "політична еліта" проти корупції — це те саме, що й бджоли проти меду", - йдеться в Telegram-каналі штабу.

Відзначається, що антикорупційна система передбачає повну незалежність всіх структур, скасування депутатської недоторканності, забезпечення чесного і справедливого суддівства за допомогою міжнародного Вищого економічного суду.

Відео дня

Читайте також"Говорили про НАТО, ставлення до корупції та мову": Гриценко розповів про сьогоднішню зустріч із Зеленським

У Зеленського підкреслюють важливість зміни функцій силових структур, декриміналізацію економіки, посилення покарання для корупціонерів і рейдерів.

У штабі кандидата запропонували перенести державу в смартфон, щоб максимальну кількість послуг, в тому числі для бізнесу, можна було отримати в електронному вигляді. Також акцентується на необхідності установлення винагороди за викриття корупції.

"Ініціювати звернення до західних правоохоронців з проханням почати антикорупційні розслідування проти тих українських корупціонерів, які встановлені українськими антикорупційних органами", - сказано в повідомленні.