Себолєв залишиться у фракції "Самопомочі" \ УНІАН

Народні депутати Єгор Соболєв та Семен Семенченко, які були обрані у 2014 році до Верховної Ради за списками "Об’єднання "Самопоміч", оголосили про намір вийти з партії.

Читайте такожНардеп "Самопомочі" Єгор Соболєв підтвердив значні розбіжності з Садовим

Про це повідомляє прес-служба партії. Як сказано в повідомленні, Соболєв уже підписав відповідну заяву, а Семенченко оголосив про намір зробити це найближчим часом.

Відео дня

Депутати повідомили про це своїх колег під час засідання фракції "Самопоміч".

Як написав на своїй сторінці в соцмережі Єгор Соболєв, він не йде з фракції "Самопомочі" в Раді, проте на наступні парламентські вибори разом з цією партією не піде. При цьому він уточнив, що не йде ні до Зеленському ні до Порошенко.

Як повідомляв УНІАН, 9 квітня голова партії "Самопоміч" Андрій Садовий написав у Facebook, що найближчим часом частина депутатів від "Самопомочі" залишить парламентську фракцію. За його словами, "парламент доживає останні місяці, і політики визначаються зі своїм майбутнім та потенційними новими попутниками".

У свою чергу голова фракції "Самопоміч" Олег Березюк не назвав народних депутатів, які хочуть залишити фракцію. За його словами, зараз той період, коли люди "розмірковують про свою майбутню політичну кар'єру: хтось бачить її з політичною партією "Самопоміч", а, можливо, хтось і не бачить, а, можливо, просто хтось думає".