За його словами, Порошенко весь час робив так, щоб армія не стала епіцентром нової української державності / УНІАН

Політолог і соціолог, директор соціологічної служби "Український барометр" Віктор Небоженко спрогнозував, якою буде Україна через рік.

Про це повідомляє "Главред".

Читайте також"Смажив шашлик і жартував": у турецької ЗМІ з'єднання явилися фото Зеленського з відпочинку

Відео дня

"Все буде дуже драматично. Тому що через рік настане дно розчарування в новому президенті – так відбувається завжди у всьому світі. Також до того моменту буде жахливий внутрішній конфлікт самої команди президента Зеленського, як це було у Ющенка – рівно через рік ми дізналися, що Порошенко ненавидить голову адміністрації, а прем'єр-міністр Тимошенко входить у конфлікт з оточенням президента, і всіх це страшно вразило. Так от приблизно через рік ми дізнаємося про численні чвари та конфлікти в оточенні Зеленського. І його завдання – впоратися з цим", – пояснив експерт.

У той же час він упевнений, що територій при Зеленському Україна не втратить.

"Ті, хто є гарантом того, що Україна більше нічого не втратить, поки ще про це не знають. Тому що Порошенко зробив все, щоб ці люди були глухими, сліпими і глухими. Це – армія. Вже є армія, хочемо ми чи не хочемо. В Україні з'явилася справжня армія, яка заплатила своєю кров'ю, досвідом, кваліфікацією і відстояла українську територію. Вона вже не здасть жодного кілометра. Саме армія не дозволить здати ні кілометра українській землі, а не політики, громадська думка або фейсбучні аналітики. Армія може чогось не розуміти в реформах, але свою справу вона вже знає", – підкреслив Небоженко.

За його словами, Порошенко весь час робив так, щоб армія не стала епіцентром нової української державності.

"І ця підлість дуже подобалася Путіну", – зазначив політолог.