Блок Віталія Кличка підтримує ініціативу лідера Громадянського руху «Народна самооборона» Юрія ЛУЦЕНКА про проведення переговорів демократичних сил щодо визначення спільної стратегії під час проведення позачергових виборів Київського міського голови і Київради.

Про це УНІАН повідомили в прес-службі Блоку Кличка.

“Ми давно і послідовно виступаємо за узгодження позицій усіх політичних сил, що протистоять меру ЧЕРНОВЕЦЬКОМУ”, - зазначають у Блоці Кличка.

Відео дня

Прес-служба зазначає, що Блок Віталія Кличка оголошує мораторій до 28 березня 2008 р. щодо висуненням свого лідера на посаду мера Києва та щодо формату участі у виборах до Київради.

Водночас Блок Кличка закликав БЮТ та НУ-НС приєднатися до переговорів, проведення яких заплановано завтра у Києво-Могилянській академії.

“Нам вдасться виступити єдиним фронтом на дострокових виборах у місті. Разом ми переможемо”, - переконані у Блоці Кличка.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні Ю.ЛУЦЕНКО закликав представників всіх демократичних сил взяти тайм-аут у висуванні кандидатів на посаду Київського міського голови на травневих перевиборах 2008 р. та запросив зустрітися завтра, 26 березня, з 15 години у приміщенні Києво-Могилянської академії, що “завжди асоціюється із осередком вільнодумства в Україні, для проведення переговорів та визначення спільної стратегії у підготовці та проведенні дочасних виборів Київського міського голови і Київради ”.