Ляшко був відсутнім на зустрічі нардепів із Зеленським / фото Олег Ляшко Facebook

Лідер фракції Радикальної партії Олег Ляшко пояснив, чому не пішов на зустріч голів фракцій з новообраним президентом України Володимиром Зеленським.

Про це Ляшко написав на своїй сторінці у Facebook.

Читайте такожІнавгурація, агресія РФ та виборча система: Геращенко назвала головні теми зустрічі із Зеленським

Відео дня

«На зустріч із Зеленським, де обговорювалося питання інавгурації, я не пішов. Захоче Володимир зустрітися і порадитися - він знає мій телефон», - зазначив він.

«Головна тема нашої майбутньої особистої розмови - це не дата інавгурації (питання, насправді, другорядне для українців!), а три ключові питання: 1) як він відновить мир в Україні; 2) як він відновить економіку; 3) як він подолає бідність українців? Інші питання мене не цікавлять!» - додав Ляшко.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 4 травня, у Верховній Раді новообраний президент Володимир Зеленський провів зустріч з представниками парламентських фракцій. У зустрічі брали участь, зокрема, лідер фракції «Самопоміч» Олег Березюк, голова фракції «Опозиційний блок» Вадим Новинський, співголова групи «Відродження» Віктор Бондар, член фракції «Батьківщина» Іван Крулько, перший заступник голови фракції «Народний фронт» Андрій Тетерук, член фракції «Народний фронт» Антон Геращенко, від фракції «Блок Петра Порошенка» була перший віце-спікер Ірина Геращенко.

Як повідомив після зустрічі співголова групи «Відродження» Віктор Бондар, на ній були присутні представники практично всіх фракцій, окрім фракції Радикальної партії.

На зустрічі, зокрема, обговорювалося питання інавгурації новообраного президента.