Ігор Коломойський повернувся до України / фото УНІАН

Бізнесмен Ігор Коломойський планує жити в Україні наступні п'ять років.

Про це він розповів в інтерв'ю журналістам програми "Схеми".

"Я вирішив найближчі п’ять років прожити в Україні. Бо я сподіваюсь на верховенство права в країні", - сказав бізнесмен.

Відео дня

При цьому Коломойський заперечує, що його перебування в Україні пов'язане з обранням Володимира Зеленського президентом. "Ніяк не пов’язано. Я приїхав сюди й планую тут перебувати у зв’язку із сімейними обставинами. У мене син планує підписати контракт із баскетбольним клубом України", - розповів він.

Читайте такожКоломойський назвав потенційного главу АП за Зеленського

Бізнесмен також додав, що не планує відвідувати адміністрацію президента Зеленського. "Я планую жити в Україні і насолоджуватися життям в Україні. Без усіляких відвідин", - сказав Коломойський.

Крім того, бізнесмен заявив, що поки не отримував запрошення на інавгурацію Зеленського. "Мене не запрошували, по-перше. А по-друге, я не розумію, який вигляд це має. І які складнощі там - потрібен дрес-код, метелики, краватки - це складно", - зазначив Коломойський.

Водночас він припустив, що можливо відвідає світську частину. "Я не знаю - може, на коктейль, на цю світську частину - може, прийду. А на офіційну - що мені там робити? Плескати в долоні? Куди йти, куди проходити - я ніколи не був на подібних заходах", - підкреслив бізнесмен.

Раніше повідомлялося, що український бізнесмен Ігор Коломойський прибув до Києва.

Останнім часом Коломойський проживав в Ізраїлі, куди він переїхав восени 2018 року зі Швейцарії. В Україні бізнесмена не було з червня 2017 року.