Богдан розповів про домовленість щодо голосування двох законів / фото УНІАН

Голова Адміністрації президента Андрій Богдан заявив, що на позачерговому засіданні Верховної Ради, яке має розпочатись сьогодні о 12:00, не запланований розгляд кадрових питань.

Про це він повідомив в ефірі телеканалу "112 Україна" у вівторок ввечері.

«Наскільки я розумію, завтра (22 травня - УНІАН) не буде кадрових питань», - заявив він.

Відео дня

Читайте такожПерші призначення Зеленського: хто обійняв ключові посади

Богдан зазначив, що стосовно порядку денного засідання ВР, яке призначено на 12:00 середи, 22 травня, є домовленість про голосування двох законів. «Перший закон – про зміни до закону про вибори народних депутатів, другий – це технічний закон, який змінює порядок конкурсів на закупку послуг для проведення виборів».

Як повідомляв УНІАН, 21 травня президент України Володимир Зеленський звернувся до голови Верховної Ради Андрія Парубія щодо скликання позачергового засідання парламенту на 22 травня. "Прошу голову Верховної Ради Андрія Парубія скликати 22 травня позачергове засідання парламенту для внесення змін до закону про вибори народних депутатів". До свого допису він додав фото звернення до Парубія, в якому просить включити до порядку денного засідання 22 травня питання внесення змін до законів "Про вибори народних депутатів України" і "Про публічні закупівлі".

Того ж дня Парубій видав розпорядження про скликання позачергового пленарного засідання ВР 22 травня.