Садовий відреагував на штурм міськради Львова / фото УНІАН

Міський голова Львова та лідер партії "Самопоміч" Андрій Садовий заявив, що за організацією бійки та штовханини у міській раді стоять представники партії "Блок Петра Порошенка" у Львові.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

Читайте такожАктивісти, що ввірвалися у Львівську ратушу, шукали по кабінетах заступників Садового (фото, відео)

Відео дня

"Я попереджав головного правоохоронця області, що за анонсованими пікетами Ратуші стоїть банальний криміналітет і місцеві бариги, які хочуть грабувати місто. На жаль, реакції не було жодної. Сьогоднішні події - наслідок ігнорування очевидних фактів", - зазначив Садовий.

За його словами, якщо і після цього реакції не буде, то він зробить висновок, що поліції в області нема і виявиться, що справа захисту міста від бандитів - це виключно внутрішня справа Львова.

Садовий також звернувся до кількох львів’ян та середовища Українського католицького університету.

"Я дуже сподіваюсь, що і в цій абсолютно дикій ситуації, яка зараз відбувається у Львові (обливання фарбою людей, побиття і напади з ножами на працівників Ратуші) і за якою стоять представники партії БПП у Львові, ви також не змовчите", - написав він.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні у Львові кілька десятків молодих людей, які назвали себе активістами різних громадських організацій, увірвалися до будівлі Львівської міської ради, виламавши двері.

Після побиття під час штурму Львівської міської ради із травмою селезінки госпіталізовано керівника департаменту «Адміністрація міського голови» Євгена Бойка.