Після медичного огляду лікарі наполягли на госпіталізації чиновника / city-adm.lviv.ua

Після побиття під час штурму Львівської міської ради із травмою селезінки госпіталізовано керівника департаменту «Адміністрація міського голови» Євгена Бойка.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

«Після побиття псевдоактивістами, які сьогодні виламали двері до Ратуші та прорвались усередину, директора департаменту «Адміністрація міського голови» Євгена Бойка госпіталізували із травмою селезінки», - йдеться у повідомленні.

Відео дня

У прес-службі додали, що після медичного огляду лікарі наполягли на госпіталізації, попередньо, на декілька днів.

У відомстві також уточнили, що перед початком заворушень у міськраді до протестувальників вийшли керуюча справами виконкому Марта Литвинюк, директорка юридичного департаменту Гелена Пайонкевич та директор департаменту «Адміністрація міського голови» Бойко.
Читайте такожВиламали двері та увірвалися всередину: група молодиків штурмувала Львівську мерію (відео, фоторепортаж)

«Конструктивної розмови не вийшло. Псевдоактивісти не захотіли слухати посадовців міської ради та виламали двері до міської ради. Почалася штовханина та бійка. Псевдоактивісти кинули на землю Бойка та застосували до нього силу. Також під час штурму вони побили кількох працівників Муніципальної варти, виламали двері в Центр надання адміністративних послуг», - зазначили у прес-службі.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні у Львові кілька десятків молодих людей, які назвали себе активістами різних громадських організацій, увірвалися до будівлі Львівської міської ради, виламавши двері.

За словами керівника прес-служби Львівської міської ради Христини Процак, після цього вони розійшлися по поверхах будівлі міськради, намагалися виламати двері в кабінет мера Львова Андрія Садового, а також його заступника.

Крім того, деякі з них увірвалися в кабінет директора одного з департаментів міськради Галини Слічної, де порушували громадський порядок. В цей час інші активісти виламали двері в кабінет Центру надання адміністративних послуг, а також повалили на підлогу і побили Євгена Бойка — керівника департаменту «Адміністрація міського голови».

Як повідомила Процак, за словами активістів, вранці вони мали намір потрапити на апаратну нараду в мерії, яка з технічних причин відбулася раніше. Згодом більшість з них вийшла з приміщення мерії і розпочала акцію біля стін Ратуші.

Поліція встановлює обставини штурму Львівської міської ради та вирішує питання щодо правової кваліфікації події.