Facebook

Про це він написав у Facebook.

За його словами, дане рішення було спровоковане заявою глави СБУ Валентина Наливайченка про причетність керівництва Дніпропетровської ОДА до вбивства співробітника СБУ у Волновасі і про те, що відбулися допити у цій справі.

«Я в п'ятницю сам особисто був присутній на допиті Корбана та Олійника в СБУ. Там взагалі не піднімалось питання вищезгаданого злочину, який взагалі був скоєний лише наступного дня в суботу, - пише Купрій. - Я переконаний, що пан Наливайченко зробив провокаційну заяву на вимогу президента Петра Порошенка, який фактично дестабілізує державну владу в регіоні. Знаючи, скільки зробило для збереження державності керівництво Дніпропетровської області, як рішуче воно бореться з нащадками режиму Януковича, можу заявити про свою незгоду з рішенням Петра Порошенка.».

Відео дня

Читайте такожДепутат вважає, що ГПУ взялася цькувати керівництво Дніпропетровської ОДА

Віталій Купрій також нагадав Порошенку про обіцянку продати «5 канал», заявив, що президент затягує створення Антикорупційного бюро і блокує процес розсекречення документів у справі Гонгадзе. Крім того, на думку Купрія, керівництво Генштабу - непрофесійне, а в Україні діє принцип «виборчого правосуддя».

У той же час, як повідомляє кореспондент УНІАН, ще один депутат від «Блоку Петра Порошенко» - Андрій Денисенко - теж заявив про вихід з фракції.

Нагадаємо, раніше голова СБУ Валентин Наливайченко заявив про те, що керівництво Дніпропетровської області в особі Олійника і Корбана нібито погрожувало співробітникам СБУ.