Дональд Туск / REUTERS

Президент Європейської ради Дональд Туск за підсумками відвідування Станиці Луганської заявив, що трагедія на сході України триває з катастрофічними гуманітарними наслідками для місцевого населення.

Читайте такожУ Штабі ООС показали, чим бойовики вранці стріляли по Травневому (фото)

Про це він написав у своєму мікроблозі в Twitter.

Відео дня

«Сьогодні побував у Станиці Луганській з президентом Зеленським. Трагедія на сході України триває, з катастрофічними гуманітарними наслідками для місцевого населення, що потрапило в пастку російської війни», - зазначив він.

Туск також додав, що провів «гарні зустрічі з відважними українськими солдатами, спостерігачами ОБСЄ і гуманітарними організаціями».

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 7 липня, президент України Володимир Зеленський і президент Європейської Ради Дональд Туск відвідали Станицю Луганську.

За даними прес-служби глави Української держави, вони побували біля зруйнованого пішохідного мосту в Станиці Луганській, а також відвідали командно-спостережний пункт 8-ї роти 25-ї окремої повітряно-десантної бригади Збройних сил України, де заслухали доповідь щодо безпеки в районі проведення операції Об'єднаних сил.