Володимир Зеленський і Реджеп Таїп Ердоган / REUTERS

Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову з президентом Турецької Республіки Реджепом Таїпом Ердоганом, у ході якої сторони домовилися до кінця поточного року провести у Києві засідання Стратегічної ради високого рівня між Україною та Туреччиною.

Як повідомляє прес-служба глави Української держави, сторони підкреслили налаштованість на подальше посилення співпраці в усіх напрямах, що становлять обопільний інтерес.

Читайте такожЕрдоган натякнув на цікавість Туреччини до військових літаків Росії

Відео дня

«У розвиток домовленостей, досягнутих сторонами під час офіційного візиту президента України до Турецької Республіки 7-8 серпня поточного року, Володимир Зеленський та Реджеп Таїп Ердоган обговорили плани стосовно проведення у Києві до кінця поточного року чергового засідання Стратегічної ради високого рівня», - йдеться у повідомленні.

Крім того, президент Туреччини поінформував про результати свого нещодавнього візиту до РФ. У цьому контексті турецький лідер підтвердив незмінність підтримки з боку Анкари суверенітету й територіальної цілісності України.

Як повідомляв УНІАН, 7 серпня в Анкарі відбулася зустріч президентів України та Туреччини Володимира Зеленського та Реджепа Таїпа Ердогана.