Російський літак у "Борисполі" / facebook.com/andriy.tsaplienko

За інформацією ЗМІ, спецборт спеціального льотного загону "Росія" Ту-204 прибув до Києва порожнім, громадян України, що підлягають обміну, на борту не було.

Читайте такожОбмін полоненими: у Москві сіли два літаки з українською символікою

"Громадяни України, це близько 30 осіб, перебувають в аеропорту Внуково. Вони чекають вильоту до Києва. Спецборт Ту-204, що приземлився в "Борисполі", прибув туди порожнім", - повідомляє ТАСС, посилаючись на слова джерела.

Відео дня

Як повідомлялося, російський урядовий літак під номером RSD092, в якому, ймовірно, могли бути звільнені українці, приземлився в міжнародному аеропорту «Бориспіль».

Як повідомляв УНІАН, 21 серпня в московському СІЗО «Лефортово» підтвердили, що до них перевели українських політв'язнів Володимира Балуха, Станіслава Клиха, Миколу Карпюка, Олександра Кольченка і Павла Гриба.

29 серпня з'явилась інформація, що до «Лефортово» етапували українського політв'язня Олега Сенцова.

Читайте такожЗ'явилися фото й відео російського літака в "Борисполі"

Крім того, надходила інформація, що повинні обміняти українського журналіста Романа Сущенка і 24 моряків.

Сьогодні о 8.45 за київським часом два автобуси в супроводі поліції виїхали із СІЗО «Лефортово», ймовірно, в автобусах перебувають українські полонені. Вірогідно, кортеж поїхав в аеропорт «Внуково-2», де знаходиться урядовий термінал.

Координатор групи адвокатів 24 українських військовополонених моряків Микола Полозов сьогодні підтвердив початок обміну утримуваними особами між Україною та Росією.