Ясинського обікрали / фото УНІАН

20 вересня на київському Хрещатику біля будівлі столичної мерії обікрали депутата Київради від партії "Солідарність" Георгія Ясинського.

Про це повідомляє "Страна", посилаючись на джерело в МВС. Так, депутат звернувся до поліції із заявою про те, що на вулиці біля місця його роботи кишенькові злодії непомітно зняли з нього з руки годинник марки Breguet і загубилися в натовпі.

Люди з оточення депутата повідомили, що Ясинський втратив дуже дорогу модель, середня ціна за яку становить 31,5 тис. доларів. Приблизно стільки ж коштує однокімнатна квартира у Києві.

Відео дня

Читайте також"А хто ви така?": "слуга народу" Тищенко нахамив журналістці за запитання (відео)

Це годинник Breguet Marine Automatic Chronograph в корпусі з 18-каратного рожевого золота. У рекламних буклетах сказано, що в цій моделі на золоті стрілки нанесено люмінесцентне покриття, завдяки якому легко визначати час у темряві. А золотий циферблат покритий чорним родієвим шаром. Модель доповнена каучуковим ремінцем із золотою відкидною застібкою. Заведення цього годинника вистачає на дві доби.

За фактом крадіжки порушено кримінальну справу за ч. 5 ст. 185 КК України (крадіжка в особливо великому розмірі).

Про пограбованого депутата відомо, що з 2012 року він був помічником-консультантом народного депутата України Володимира Ар'єва на громадських засадах. З травня 2014 Ясинський став депутатом Київради, секретар постійної комісії Київради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку.

Раніше повідомлялося, що закарпатський нардеп Василь Петьовка "засвітив" у Раді дорогий аксесуар - годинник вартістю понад 15 тисяч доларів.