За словами Зеленського, для України іміджево важливий візит президента США / фото: president.gov.ua

Президент Володимир Зеленський наголошує на важливості здійснення під час його каденції візиту президента США до України.

Про це він сказав під час прес-марафону.

Читайте такожЗМІ показали, чим годують на великому прес-марафоні Зеленського (фото)

Відео дня

Зеленський також наголосив на необхідності зміцнення відносин між Україною та США, й розраховує здійснити офіційний візит до Сполучених Штатів.

«Зі свого боку, ми працюємо на тим, щоб відбувся візит упродовж моєї каденції, не знаю, коли, президента США до України. Для нас це іміджево дуже важливо, і важливий сигнал для інших наших партнерів, що США підтримують стратегію і в цілому підтримують політику України», - заявив президент.

Зеленський наголосив, що не коментуватиме політичну ситуацію у США, зазначивши, що не хоче втручатися жодним чином у вибори незалежної країни.

На прохання журналістів прокоментувати інформацію деяких ЗМІ про те, що у США він нібито зустрічався з американським бізнесменом українського походження Семом Кісліним, фірма якого може бути причетна до відмивання грошей соратниками екс-президента Віктора Януковича, Зеленський зазначив, що навіть не знає хто такий Кіслін.

«Вчора написали, що я зустрічався в Нью-Йорку з якимось паном Кісліним. Я просто не знаю хто це, я не знаю, де я з ним спілкувався, може він кудись зайшов там, де було дуже багато людей, і може мене бачив чи я його побачив», - сказав Зеленський.

«Інформації багато, спілкувань багато, а змістовних спілкувань мало», - додав Зеленський.