Дональд Трамп / REUTERS

Україні варто максимально абстрагуватися від справи у США щодо імпічменту Трампа.

Таку думку висловив експерт з міжнародних питань Валерій Кравченко, коментуючи лист президента США Дональда Трампа до президента України, передає «Обозреватель».

Читайте такожТрамп упродовж року міг визнати Крим російським – Тейлор (відео)

Відео дня

"Зараз у США іде внутрішня гра із дискредитацією президента Трампа, і доведення того, що тиск був і він стосувався саме справи проти Хантера Байдена. А з іншого боку, ті самі республіканці хочуть спростувати цю тезу, і на додаток до цього спростування, вони готові демонструвати подібні листи, де немає жодних умов, і є виключно воля президента, де він повністю підтримує Зеленського, і немає жодного тиску. Будуть вкидати і одні, і інші. І нам просто лишається спостерігати, і, бажано, не втручатися у цю боротьбу. Будь-який рух з нашої сторони, будь-який рух Зеленського або Єрмака, або ще когось із тих людей, про яких зараз говорять, люди, які знають, які були максимально обізнані із тим, що відбувається в Україні. Нам треба зараз демонструвати витримку і максимально абстрагуватися", – заявив Кравченко.

Як повідомляв УНІАН, у Конгресі оприлюднили лист президента США Дональда Трампа президенту України Володимиру Зеленському з запевненнями у непохитній підтримці та запрошенням в Білий дім.

"Вашингтон і Київ - вірні партнери, які працюють разом для реалізації спільного бачення стабільної, процвітаючої і демократичної України, інтегрованої до євроатлантичної спільноти. Наше партнерство ґрунтується на ідеї, що вільні громадяни повинні мати можливість здійснювати свої демократичні права, вибирати свою долю і жити в мирі", – написав Трамп.