Тимошенко запросила Зеленського на корпоратив / фото УНІАН

Лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко відреагувала на заяву президента України про те, що "їй не дають солоденького", запрошенням Володимира Зеленського на корпоратив.

Про це Тимошенко написала на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Хотілося б говорити з Вами, Володимире Олександровичу, про долю країни, але Ви вибрали інший тон. Шкода ... Тоді нагадаю Вам, що є ще одна давня українська традиція. Раз на п'ять років деяким українським президентам здається, що вони зірвали джек-пот! А далі все за сценарієм ... Ну ви в курсі ... Словом, чекаємо Вас на корпоративах ... Можна зі своїм піаніно", - заявила Тимошенко.

Відео дня

Нагадаємо, фракція "Батьківщина" заявила про перехід в опозицію до влади.

Вчора лідерка партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявила, що пропонувала президенту Володимиру Зеленському кадри зі своєї команди ще на початку його каденції, але тільки в рамках реалізації її програми "Нового курсу".

Читайте такожІмітація турботи про народ: Зеленський відреагував на перехід Тимошенко в опозицію

У відповідь сьогодні президент Зеленський заявив, що Тимошенко пропонувала кадри зі своєї команди на «солодкі місця» в обмін на підтримку у Верховній Раді. Проте, за словами президента, «епоха договірняків» скінчилася назавжди.

Нагадаємо, у часи акторства Зеленського у студії "Квартал 95" політик "зіграв" на піаніно "статевим органом". Цей номер набув широкої популярності і навіть став частиною сюжету в американському сатиричному шоу Last Week Tonight у контексті скандалу з телефонною розмовою Зеленського з Дональдом Трампом.