Арахамія розповів про попередження правоохоронців / фото УНІАН

Голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія зазначає, що правоохоронні органи попередили про можливі напади на депутатів «Слуги народу» цього тижня.

Читайте такожУ Сумах напали на депутата від "Слуги народу" (фото)

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав під час брифінгу.

Відео дня

Відповідаючи на питання, які сьогодні на засіданні фракції «Слуга народу» розглядатимуться питання, Арахамія повідомив, що йтиметься переважно про ринок землі.

Він зазначив, що протягом майже всього часу, коли розглядається це питання, відбуваються різні мітинги. «Вони мають трішки активовану фазу, трішки деактивовану фазу. На цьому тижні, нас є інформація, що буде активована фаза, дуже агресивна фаза», - зазначив депутат.

Він нагадав, що напередодні відбувся напад на їхнього депутата Михайла Ананченка.

«Правоохоронні органи нас попередили, що ці напади можуть продовжуватися цього тижня, тобто люди хочуть залякати народних депутатів, щоб вони, фактично, чи не прийшли до зали, коли буде голосування, чи змінили свою думку і не голосували», - сказав Арахамія.

Як повідомляв УНІАН, народний депутат від партії «Слуга народу» Михайло Ананченко на своїй сторінці в Facebook повідомив, що біля його будинку в Сумах на нього напали двоє невідомих.