Крім сім’ї екс-генпрокурор запросив на день народження колишніх підлеглих / УНІАН

Колишній генпрокурор Юрій Луценко відгуляв 55-річчя у ресторані фігуранта корупційної справи Михайла Бейліна.

Про це повідомляють Схеми.

Зазначається, що Бейліна – столичного бізнесмена та екс-радника глави АП Бориса Ложкіна – підозрюють у причетності до корупційної схеми на Укрзалізниці, якою було завдано 20 мільйонів гривень збитків.

Відео дня

Читайте такожЗахист подружжя Грищенків вимагає від МВС спростувати слова про їхню причетність до вбивства Шеремета

На час святкування ювілею Луценка ресторан закрили від інших відвідувачів. Крім сім’ї екс-генпрокурор запросив на день народження колишніх підлеглих.

Дехто з них і досі працює в прокуратурі, і навіть, схоже, планує пройти переатестацію, щоб залишитись працювати в органах, зазначили журналісти.

Серед візитерів, яких журналісти помітили, були: вже колишній прокурор Києва Роман Говда, екс-керівник Генінспекції Генпрокуратури Володимир Уваров, колишній начальник управління нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних провадженнях ГПУ В‘ячеслав Свірець, екс-начальник департаменту інформаційних технологій, документального та матеріально-технічного забезпечення Генпрокуратури Костянтин Моргун.

Також привітати Луценка прийшли: колишній начальник департаменту підтримання державного обвинувачення та представництва інтересів громадянина або держави в судах ГПУ Сергій Тимченко; Валерій Романов, який до вересня цього року очолював прокуратуру Запорізької області, а в листопаді отримав посаду начальника відділу нагляду за додержанням законів органами фіскальної служби управління нагляду у кримінальному провадженні прокуратури Запорізької області.