Арахамія свою зарплату віддає на благодійність / УНІАН

Глава парламентської фракції "Слуги народу" Давид Арахамія вважає, що зарплата народних депутатів повинна становити від 70 до 100 тисяч гривень, якщо суспільство має більш високі очікування від них, ніж було раніше.

Про це він сказав у коментарі журналу НВ.

"Зарплата депутата повинна бути вище, якщо суспільство має більш високі очікування, ніж це було раніше. Називають різні суми - від 70 тисяч гривень до 100 тисяч гривень", - сказав він.

Відео дня

Зарплату депутатів Арахамія назвав "дуже делікатним питанням", зазначивши, що не може дати однозначну відповідь - чи має право депутат отримувати високу зарплату, якщо народ живе бідно. Себе Арахамія назвав "небідною людиною" і зазначив, що може собі дозволити не думати про зарплату. Її, за словами нардепа, він витрачає на благодійність.

Читайте також"Малі б вказувати на помилки": Арахамія розкритикував опозицію

"А що стосується фракції, то ви знаєте: у нас більшість - це дійсно прості хлопці. Є ті, кому важко. Особливо ті, хто переїхав до Києва з регіону і був змушений перевезти сім'ю", - пояснив він.

Як повідомляв УНІАН, раніше міністр економіки Тимофій Милованов заявив, що його зарплата в міністерстві "неприйнятно маленька".