Я зустрічався з моєю жінкою майбутньою 8 років. Це відповідь на ваше питання, наголосив Зеленський / фото instagram.com/olenazelenska_official/

Президент Володимир Зеленський розповів, кому довіряє, а з ким працює.

Про це йдеться у відео, розміщеному на сторінці Офісу президента у Facebook.

Читайте такожПрезиденту Зеленському - 42: перша леді зробила відверте зізнання чоловікові у його день народження (фото)

Відео дня

Відповідаючи на питання, чи дійсно президент працює лише з тими, кому довіряє, Зеленський сказав, що це правда на 10%.

"Це різні питання: з ким я працюю і кому я довіряю. В офісі дві-три людини, яких я знаю давно. Усі інші ні. З іншими ми почали працювати упродовж виборчої кампанії чи уже після того як, перемогли", - сказав глава держави.

За його словами, з довірою усе набагато складніше, бо її завоювати складно.

"З довірою складніше. Чому? Я довго не довіряю, але потім, якщо довіра до людини є, мене тоді складно переконати, що це не та людина чи вона чимось недобрим займається", - пояснив Зеленський.

На питання, скільки часу потрібно президенту, щоб зрозуміти, чи це його людина, Зеленський відповів: "Я зустрічався з моєю жінкою майбутньою 8 років. Це відповідь на ваше питання. Це найближча моя людина, ось і все. Я потім не відпускаю", - підкреслив гарант.

Нагадаємо, 6 лютого Володимир Зеленський чуттєво привітав свою дружину Олену з днем народження. Дружині президента Олені Зеленській виповнився 41 рік. 

"З твоїм днем, кохана Олена Зеленська! Спасибі тобі за кожне слово і кожен погляд. За кожен крок, який ми зробили разом. Нам ще багато доведеться пройти. Попереду – довга дорога з несподіваними поворотами та незабутніми враженнями. І я щасливий від цього. Бо з тобою я зможу все на світі", - написав президент.