Троян / Фото УНИАН

Як повідомили УНІАН у Департамент комунікації НПУ, відповідне представлення колективу відомства відбулося на відеоселекторній нараді за участю керівників підрозділів та територіальних управлінь Національної поліції.

Читайте такожДеканоїдзе: справа про застосування зброї патрульним для затримання автомобіля не має стати "інквізицією" для поліції

Глава Нацполіції Хатія Деканоідзе окреслила коло питань, якими займатиметься її новопризначений перший заступник.

Відео дня

"Я як глава Національної поліції вимагатиму від першого заступника абсолютно нове спрямування роботи кримінальної поліції, нову методологію, а також розкриття, розкриття і ще раз розкриття. Ми розуміємо, що це дуже важке завдання. Але я вважаю, що людина, яка дуже добре справилася з Київською областю, зможе це зробити", - наголосила вона.

Другим завданням Трояна Хатія Деканоідзе назвала побудову нової структури кримінальної поліції і координацію роботи обласних підрозділів та центрального апарату відомства, зокрема, і в протидії незаконним заволодінням транспортних засобів.

Водночас Троян запевнив, що реформа структури Нацполіції триватиме.

"Ми продовжимо реформування структури поліції загалом і перейдемо до кримінального блоку", – зазначив він.

Крім того, Троян назвав серед пріоритетів роботи поліції – протидію латентній, організованій, міжрегіональній та етнічній злочинності.