Порошенко підписав закон щодо переговорної процедури закупівлі товарів і послуг для підготовки

Про це УНІАН повідомили у прес-службі глави держави.

Читайте такожУ Києві оголосили ціни на квитки на "Євробачення-2017"

Законом на період до 14 травня 2017 року запроваджується переговорна процедура на випадки закупівель товарів, робіт і послуг, необхідних для забезпечення підготовки та проведення в Україні у 2017 році пісенного конкурсу «Євробачення», перелік яких встановлюється рішенням Кабінету міністрів України.

Відео дня

Законом також надається право замовнику укладати договір на закупівлю у п’ятиденний строк з дня оприлюднення на веб-порталі уповноваженого органу повідомлення про намір укласти договір за результатами застосування переговорної процедури закупівлі.

Як зазначається в повідомленні, запровадження положень закону дозволить забезпечити якісну підготовку до пісенного конкурсу «Євробачення» з дотриманням визначених строків виконання робіт та створить умови для оперативного прийняття управлінських рішень у сфері публічних закупівель товарів, робіт і послуг, необхідних для підготовки та проведення цього заходу.

Закон набирає чинності з дня, наступного за днем його опублікування.

Як повідомляв УНІАН, Верховна Рада 17 листопада прийняла закон, який дозволяє переговорну процедуру закупівлі товарів і послуг для підготовки "Євробачення-2017".