У відводі судді відмовлено / Фото УНІАН

Як передає кореспондент УНІАН, відповідну ухвалу суд виніс сьогодні.

"Суд не вбачає підстав для задоволення заяви адвокатів Насірова... Суд ухвалює в задоволенні заяви відмовити", - йдеться у судовому рішенні.

При цьому в документі зазначається, що рішення остаточне і оскарженню не підлягає.

Відео дня

Таким чином, слід очікувати, що сьогодні суд розпочне розгляд клопотання Спеціалізованої антикорупційної прокуратури про обрання Насірову запобіжного заходу.

Читайте такожНасіров вже ходить та навіть зайняв крісло судді - журналіст (фото)

Як повідомляв УНІАН, 5 березня у засіданні Солом'янського райсуду Києва, який мав обрати запобіжний захід Насірову, було оголошено перерву, оскільки адвокати підозрюваного заявили відвід судді Бобровника.

Термін тримання Насірова під вартою сплинув після 23.00 5 березня. Насіров провів ніч з 5 на 6 березня у будівлі Солом'янського райсуду, де перебуває і зараз.

Будівлю суду, щоб не допустити втечі Насірова, увечері 5 березня заблокували активісти. Зранку там перебувало близько 100 осіб.

Довідка УНІАН. Насіров підозрюється у зловживанні службовим становищем, яке спричинило тяжкі наслідки. Слідство вважає, що Насіров упродовж 2015-2016 років, діючи в інтересах народного депутата Олександра Онищенка, дав керівникам регіональних і територіальних органів ДФС незаконну вказівку ухвалювати безпідставні рішення про розстрочення податкового боргу трьом ТОВ. Такими рішеннями державі завдано збитків на суму майже 2 млрд грн.

3 березня Кабінет міністрів відсторонив Насірова від посади голови ДФС на час проведення розслідування.