Голова Верховної Ради України Володимир ЛИТВИН офіційно запросив Президента України Віктора ЮЩЕНКА на відкриття четвертої сесії Верховної Ради України шостого скликання, яке відбудеться 3 лютого поточного року.

Про це агентству УНІАН повідомили в прес-службі парламенту.

«З огляду на принцип єдності державної влади та усталену парламентську традицію, маю честь запросити Вас на відкриття чергової четвертої сесії Верховної Ради України шостого скликання, що згідно з Конституцією України відбудеться 3 лютого 2009 року», - йдеться у листі голови ВР до глави держави.

Відео дня

В.ЛИТВИН також звернувся до В.ЮЩЕНКА з проханням повідомити про можливу дату заслуховування парламентом щорічного послання Президента України до Верховної Ради про внутрішнє і зовнішнє становище України.

В.ЛИТВИН зазначає у листі: «Зважаючи на поточну ситуацію в Україні, сподіваюсь, що від своєчасності такого послання певною мірою залежатиме як пошук, насамперед у парламенті, заходів, спрямованих на подолання кризових явищ в економічній, соціальній і політичній сферах, так і шляхів їх реалізації».