Голова Київської міської державної адміністрації Леонід ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ поки не коментує заяви посадовців Секретаріату Президента України про можливе відсторонення його від посади.

Як передає кореспондент УНІАН, зустрівши Л.ЧЕРНОВЕЦЬКОГО в Секретаріаті Президента, журналісти намагалися взяти в нього коментар щодо вищезазначених заяв, однак секретар Київради Олесь ДОВГИЙ, який був разом із мером, попросив їх не заважати Л.ЧЕРНОВЕЦЬКОМУ готуватись до важливої зустрічі і пообіцяв, що найближчим часом мер столиці відповість на всі запитання представників засобів масової інформації.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 10 лютого, керівник Головної служби соціально-економічного розвитку Секретаріату Президента Роман ЖУКОВСЬКИЙ заявив, в Секретаріаті Президента не виключають відсторонення Л.ЧЕРНОВЕЦЬКОГО від посади голови Київської міської державної адміністрації.

Відео дня

За словами Р.ЖУКОВСЬКОГО, такий варіант можливий, якщо Л.ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ і надалі прийматиме рішення з порушенням законодавства, в тому числі й щодо підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги.