На російському пропагандистському телеканалі НТВ ведучий програми "Місце зустрічі" Андрій Норкін під час прямого ефіру вигнав зі студії українського політолога Кирила Клімчука.

Читайте такожНа російському ток-шоу вигнали українського політолога, який висловився про загибель екс-регіоналки Бережної (відео)

"Ми хочемо захистити себе від таких країн-гопників, як Російська Федерація. І це ми вже показали на Донбасі", - заявив Климчук, як видно на опублікованому в YouTube відео.

Норкін одразу ж відреагував на слова українського політолога, пригрозивши: "А по шиї не хочеш отримати? Може хочеш вибачитися? А пішов ти ***** звідси".

Після цього Климчук встав і вийшов зі студії, показавши непристойний жест - середній палець.

Як повідомляв УНІАН, відомий український ведучий Микола Вересень під час суперечки в прямому ефірі хлюпнув водою в обличчя політологу Олександру Семченку і запропонував йому покинути студію.

Облитий водою Семченко вилаявся і хлюпнув водою в Вересня, але той ухилився. Політолог заявив, що не піде зі студії, після чого і зовсім почав звертатися до телеведучого на "ти" на підвищених тонах.

Вересень вибачився за свою поведінку, але тільки перед глядачами, оскільки не вважає себе винним перед Семченком.