Агент НАБУ був затриманий на місці скоєння злочину співробітниками СБУ / фото УНІАН

Сьогодні, під час спроби передачі хабаря Першому заступнику Голови Державної Міграційної служби Діні Пімаховій, був затриманий агент Національного антикорупційного бюро. Про це йдеться у повідомленні на сайті служби.

У повідомленні вказано, що впродовж декількох місяців агент НАБУ неодноразово намагався спровокувати Пімахову, пропонуючи великі суми хабарів за прийняття нею незаконних рішеннь по легалізації в Україні громадян В‘єтнаму та Ірану, яких навіть не існувало в реальності.

Читайте такожСБУ вивчає матеріали справи про можливі зловживання в НАЗК

Відео дня

"Діна Пімахова, як законослухняна громадянка, звернулась із заявою до правоохоронних органів про те, що їй намагаються передати хабар. Після чого правоохоронцями було проведено комплекс оперативно - розшукових заходів по документуванню злочинної групи", - йдеться у заяві.

В результаті, під час спроби передати першу частину хабаря у розмірі 15 тисяч долларів США, агент НАБУ був затриманий на місці скоєння злочину співробітниками СБУ. 

У службі також зазначили, що дії агента НАБУ можуть підпадати під відповідальність, передбачену 370 ст. Кримінального  Кодексу - провокація підкупу. Тривають слідчі дії.