19 і 20 грудня в прес-центрі інформаційного агентства УНІАН (Київ, Хрещатик, 4) відбудуться семінари з іміджу і стилю від провідних експертів Німеччини.

19 грудня o 10.00 - семінар «Стиль та етикет сучасної жінки»

У програмі семінару: ключові чинники елегантності жінки; приваблива зачіска; тонкий макіяж; вражаючі аксесуари; правильне взуття; класичний зовнішній вигляд для бізнес-леді; правила сучасного етикету.
З докладною програмою семінару можна ознайомитися тут.

Відео дня

20 грудня о 10.00 - семінар «Імідж ділової людини»

У програмі семінару: що таке імідж; чинники іміджу особи і компанії; об`єктивні і суб`єктивні компоненти, що формують імідж; створення і підтримка автентичного (достовірного) іміджу; імідж (репутація) - Ваш успіх; основні норми і правила Formal Business, Modern Business, Casual Business; норми і правила створення основного бізнес-гардеробу; діловий етикет при спілкуванні за «столом», правила знайомства, статус «клієнт завжди правий», ділові переговори; дрес-код, таємниця візитівки.

З докладною програмою семінару можна ознайомитися тут.

Семінари проведе Андреас ВАЙНЦИРЛ - професійний імідж-консультант, тренер зі стилю і етикету Академії іміджу (Лімбург, Німеччина), магістр бізнес-тренінгу (MБT); доцент Європейської академії бізнесу (Гослар, Німеччина).
 

Тел.: (044)233-40-09, (044) 492-28-28., моб. (063)237-37-03

e-mail: info@treners.com

http://treners.com/

Організатор семінарів: компанія «D&Y».

Партнер: УНІАН.