«Наша Україна» скасує всі антиукраїнські рішення нинішнього режиму після приходу до влади.

Як передає кореспондент УНІАН, про це заявив заступник голови Ради політичної партії «Наша Україна», екс-міністр закордонних справ Володимир ОГРИЗКО учора на зустрічі із жителями Івано-Франківська.

За його словами, сьогодні ніхто достеменно не знає, коли відбудуться парламентські чи президентські вибори. Тому треба вже готуватися до них і мати конкретні завдання. «Ми відмінимо всі антиконституційні і антиукраїнські закони і постанови нинішньої влади, - наголосив В.ОГРИЗКО. – Відмінимо все те, що відбирає наш суверенітет і незалежність. Зокрема, так звані харківські угоди».

Відео дня

Крім того, підкреслив він: “Ми - за відновлення демократії в країні, ми - за парламентсько-президентську республіку. Відмінимо Закон України «Про внутрішню і зовнішню політику», через який нині Україна стала повністю беззахисною».

В.ОГРИЗКО також зазначив, що «угоди можна підписати, але якщо вони не вигідні для держави, то є механізми, аби їх денонсувати».

На його думку, нині «треба відродити віру в партію», яка захищає українські інтереси. Тому вже тепер потрібно підбирати людей у партію за принципом трьох П»: професіоналізм, патріотизм і порядність. Він висловив переконання, що «Наша Україна» започаткує нову модель управління партією і новий підхід прийому в партію.