Олександр ТКАЧЕНКО
Головний лікар Київської міської клінічної лікарні швидкої допомоги Олександр ТКАЧЕНКО має намір подати до суду на журналістів за крадіжку висновку про стан здоров`я екс-міністра внутрішніх справ України Юрія ЛУЦЕНКА.

Про це О.ТКАЧЕНКО повідомив в інтерв`ю газеті "Известия в Украине"(№ 82 від 13 травня).

"Хворий категорично проти, щоб про його здоров`я говорив хтось, окрім нього самого. Я взагалі з журналістами більше спілкуватися не хочу. Поки я спілкувався з депутатами, вони вкрали у мене з теки медичний висновок ЛУЦЕНКА. Я ось тепер хочу дізнатися, хто цей злодій. Я з ними судитися буду", - сказав О.ТКАЧЕНКО.

Відео дня

Крім того, в інтерв`ю газеті "Сегодня" (№ 102 від 13 травня) головний лікар спростував інформацію про звільнення психіатра Валентини ГРИГОРЬЄВОЇ, яка розповідала журналістам про стан здоров`я Ю.ЛУЦЕНКА. "Я нікого не звільняв", - заявив О.ТКАЧЕНКО.

Як повідомляв УНІАН, 11 травня депутат Верховної Ради від "Народної самооборони" Володимир АРЬЄВ на своїй сторінці у Facebook виклав копію документа про стан здоров`я Ю.ЛУЦЕНКА, зазначивши, що одержав його від журналістів.

Потім фотокопію документа розповсюдила прес-служба "Народної самооборони".

У висновку головного лікаря О.ТКАЧЕНКА, зокрема, зазначалося: "Адміністрація лікарні повідомляє, що ЛУЦЕНКО Ю.В. був доставлений 10.05.2011 р. до лікарні у стані середнього ступеня тяжкості. На підставі лабораторних даних, допоміжних методів обстеження і огляду фахівців був поставлений діагноз: Хронічний панкреатит у стадії загострення. Хронічний гастродуоденіт. Нейроциркулярна дистонія по кардіальному типу. Цукровий діабет, тип II”. У документі також сказано, що на сьогодні діагноз такий самий, як і учора, стан здоров`я Юрія ЛУЦЕНКА - середнього ступеня тяжкості, і він потребує лікувального режиму".

У "Народній самообороні" уточнили, що "документ датований нинішнім числом і підписаний головним лікарем Київської міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги О.ТКАЧЕНКОМ". Документ адресований слідчому в особливо важливих справах Генеральної прокуратури України Сергію ВОЙЧЕНКУ.

Фотокопія документа також була розміщена на сайті «Народної самооборони».