Тігіпко продав «Экономические известия»Завершена операція з продажу групою «ТАС» 75% акцій ЗАТ «Экономические известия». Ці акції перейшли українським інвестиційним фондам ВАТ «Східно-Європейський інвестиційний фонд» і ВАТ «Автоальянс-XXI вік», які діють на користь стратегічних українського та іноземного інвесторів.

Про це повідомляється в сьогоднішньому номері газети «Экономические известия».

При цьому група «ТАС», як повідомив її керівник Сергій ТІГІПКО на зустрічі з колективом газети, залишається в числі власників видання. Він зазначив, що додатковий обсяг коштів, які новий інвестор вкладає в проект, а також синергія, яка може бути досягнута від взаємодії декількох медіа холдингу, що формується за допомогою згаданих фондів, будуть гарантією успішного розвитку «Экономических известий».

Відео дня

Нові власники заявляють про готовність розширити обсяг і тематику газети, відповідно збільшивши її штат, і підтримати прагнення редакційного колективу зайняти лідируючу позицію на національному ринку щоденної ділової преси. Особливо наголошується на повній відмові від будь-яких спроб вплинути на творчий процес.

Довідка УНІАН. ЗАТ «Видавництво «Экономические известия» працює на ринку з травня 2004 р., є засновником і видавцем щоденної газети «Экономические известия». Газета видається з 12 травня 2004 року. Тираж видання становить 30 тис. примірників.

Газета розповсюджується в Києві і в 20 містах України.

Оборот видання не розголошується. За даними експертів, у 2005 році оборот становив 1,5 млн. доларів.