Як повідомив кореспонденту УНІАН редактор газети, голова Сумської обласної організації інвалідів України «Поступ» Владислав Купрієнко, редакція газети «Моя Батьківщина Сумщина» звернулася до всіх жителів області з проханням допомогти встановити осіб, які причетні до замовлення, виготовлення та розповсюдження фальшивого номеру їхнього видання, де розміщена неправдива інформація про кандидата в депутати Верховної Ради України по 158-му виборчому округу Олександра Волкова.

«Прокуратура Сумської області прийняла 9 жовтня заяву Об’єднаної опозиції «Батьківщина» з приводу розповсюдження в області двох газет антипіару проти кандидата по округу №158 Олександра Волкова під нашим логотипом. Наразі розслідуванням цієї справи займається міліція м. Суми. Але, зі свого боку, наша редакція встановила винагороду в 10 тисяч гривень за інформацію щодо організаторів фальшивого видання», - повідомив В.Купрієнко.

На цю тему: УДАР: у Києві роздають фальшивку, яка вигідна лише владі (фото)

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, 9 вересня в прокуратуру Сумської області надійшла заява Об’єднаної опозиції «Батьківщина» з приводу розповсюдження в області двох газет антипіару проти кандидата по округу №158, самовисуванця Олександра Волкова.

Керівник Сумського регіонального виборчого штабу об’єднаної опозиції «Батьківщина» Олександр Лисенко заявив журналістам, що «Батьківщина» подала заяву в прокуратуру з вимогою розібратись у ситуації та відреагувати на незаконні дії, оскільки вони наносять пряму шкоду репутації редакції газети «Моя Батьківщина Сумщина».

Він відзначив, що газета, яка розповсюджувалась як «Моя Батьківщина Сумщина» є підробкою, в якій підробляється бренд ВО «Батьківщина».