У павільоні на території стадіону НСК «Олімпійський» пройде виставка «Хутровий ярмарок».

Тільки на чотири дні в одному місці зберуться найбільші хутряні компанії, провідні виробники хутряних виробів, хутрові салони (магазини) Києва та інших міст України, а також представники зарубіжних компаній. Кияни та гості столиці зможуть побачити і придбати хутряні та шкіряні вироби із нових колекцій за цінами виробника. Різноманітність представлених  виробів дозволить задовольнити будь-який смак та будь-який бюджет.

Цікавим є і саме місце проведення «Хутрового ярмарку»  -  павільон на території стадіону НСК «Олімпійський. На сьогодні навіть не кожен киянин знає, що вдень прохід через територію стадіону вільний. Місце дуже зручне – центр Києва. Біля стадіону «Олімпійський» просторі парковки, поруч дві станції метро – «Палац Спорту» та «Олімпійська». Дістатися павільону можна як від кас Палацу спорту, так і від метро «Олімпійська».

Відео дня

На «Хутровому ярмарку» будуть представлені вироби класичного та сучасного дизайну з норки, соболя, шиншили, лисиці, каракуля, єнота, мутона, кролика. Великий вибір шуб, дублянок, хутряних пальт, головних уборів, шкіряних курток, рукавичок, сумок та інших аксесуарів – це можливість придбати обнову до сезону.

На «Хутровому ярмарку» найвигідніші й демократичніші ціни на всі вироби!

Ярмарок працюватиме 21-24 грудня  з 11.00 до 19.00 за адресою: вул. Велика Васильківська,55.

Вхід вільний.

Детальна інформація за телефонами: (044) 237-17-82, (096) 506-83-34, (093) 904-10-11

http://expo-modul.com/archives/602