Більшість на своєму засіданні

Більшість Верховної Ради України ухвалила рішення повернути у профільний комітет на доопрацювання спільно з урядом для підготовки до повторного першого читання проект закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення законодавства у сфері запобігання і протидії корупції» (№2033).

Як передає кореспондент УНІАН, за дане рішення проголосували 230 народних депутатів, які присутні на засіданні ВР, що проходить у приміщенні парламентських комітетів на вулиці Банковій.

На тему: Рибак проводить «виїзне» засідання Верховної Ради - опозиція застерігає від перевороту (оновлюється)

Відео дня

Крім того, пропонувалося зняти з розгляду та повернути на доопрацювання у відповідні комітети проект закону про внесення змін до Кримінального та Кримінального процесуального кодексів України щодо вдосконалення процедури здійснення конфіскації (№1103) та проект закону про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо запровадження заходів кримінально-правового характеру стосовно юридичних осіб (№2032). Депутати підтримали ці пропозиції.

Як повідомляв УНІАН, 16 січня Кабінет міністрів схвалив проект закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України для удосконалення законодавства у сфері запобігання і протидії корупції. Законопроект розробляло Міністерство юстиції на виконання Плану дій щодо лібералізації ЄС візового режиму.