Сьогодні в Криму проводиться незаконний референдум / REUTERS

На невизнаному світом референдумі в Криму на виборчі дільниці допускають навіть росіян із сімферопольською пропискою. Про це в соцмережах пишуть самі виборці, повідомляє ТСН.ua.

"Я, громадянка Росії, з пропискою в Сімферополі, отримала бюлетень зі словами: "Ну, раз ви тут живете, значить, можете голосувати". Тітонька, не знайшовши мене в списках, просто вписала моє прізвище в інший список. Ось так", пише журналіст "Української правди" в Facebook.

На 'референдумі' в Криму дозволяють голосувати росіянам

Відео дня

Як раніше повідомляв УНІАН, сьогодні о 08:00 за київським часом у Криму розпочався неконституційний і невизнаний світом референдум про самовизначення, що проводиться за військової та політичної підтримки Російської Федерації.

Читайте такожРосійські козаки намагаються змусити українських військових піти на референдум

Референдум був визнаний нелегітимним українським Конституційним судом, Венеціанською комісією, ЄС і США. 15 березня на розгляд Радою Безпеки ООН була винесена резолюція, яка передбачає оголосити майбутній референдум в Криму «таким, що не має сили» і закликати всі країни не визнавати його результати, однак Росія заблокувала її, скориставшись правом вето.

У Криму проти референдуму активно виступають кримські татари.