Тетяна Бахтєєва

Як передає кореспондент УНІАН, про це вона заявила увечері 21 березня, виступаючи на XXI конференції Донецької обласної організації Партії регіонів.

Бахтєєва констатувала, що у фракції Партії регіонів у Верховній Раді України було 204 депутати, на сьогодні залишається 102, і їй соромно перебувати у парламенті поряд з тими, хто вийшов із фракції. «Для мене соромно бути поряд з ними (з тими, хто вийшов із фракції), вони ще числяться у лавах членів Партії регіонів. Коли вони йшли до нас у фракцію, це був потік мавзолейної черги, вони повзли, вони йшли сім`ями, вони брали по двоє, по троє дітей, тому що відразу потрібно було влаштувати дітей у владу, в прокуратуру, до податкової інспекції, в МВС», - сказала Бахтєєва.

Вона також зазначила, що сьогодні в багатьох західних областях України взагалі закриті штаби Партії регіонів, закриті офіси, «і там її взагалі не існує», також «у парламенті ми сьогодні нічого не вирішуємо».

Відео дня

Читайте такожРегіонали Донецької області обрали нового лідера

Але Бахтєєва висловила упевненість, що партія не помре, а лише зміцниться. «Моє сьогоднішнє звернення до вас, до моїх однопартійців, до нашої великої обласної організації Партії регіонів, що ми укріплюватимемо нашу партію, і вона не буде партією однієї людини. Вона буде партією мільйонів людей», - сказала народний депутат, звертаючись до делегатів конференції.

Бахтєєва повідомила, що вона поставить питання на майбутньому з`їзді Партії регіонів, «щоб всі народні депутати, які вийшли з фракції Партії регіонів, були виключені з лав партії». І знову категорично підкреслила: «Партія регіонів не може бути партією однієї людини, одного лідера. Вона може бути такою партією, яка працюватиме на благо всіх людей».