Аваков

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявляє, що для нього «не проблема» відставка з посади.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він заявив журналістам перед засіданням уряду.

«Коли цього вимагає «Правий сектор», Ганна Герман або Інна Богословська, у мене це викликає абсолютно змішані й цілком однозначні відчуття. Відставка - не проблема для мене ні три дні тому, ні зараз, негайно. Проблема для мене, куди піде у цьому разі країна. Ми підемо в бік банд, що перемогли, як у Сомалі, чи ми підемо все-таки у бік порядку? Я віддаю перевагу порядку. І питання не в популярності пана Авакова. Якби пан Аваков хотів бути популярним - не йшов би на цю роботу», - сказав міністр.

Відео дня

Читайте такожАваков показав відеосхему вбивства Сашка Білого

Як повідомляв УНІАН, Авакова було призначено в.о. міністра внутрішніх справ України 22 лютого.

Авакова обвинувачували в непрозорій кадровій політиці, яку він проводить у МВС.

25 березня неподалік від Рівного було знайдено з вогнепальними пораненнями в серці тіло лідера західноукраїнського «Правого сектора» Олександра Музичка.

Того ж дня в МВС заявили, що Музичка, якого було оголошено раніше в розшук, був смертельно поранений під час проведення спецпідрозділом УБОЗ «Сокіл» спецоперації на території Рівненськой області.

Читайте такожБогословська вважає, що Авакова призначено для забезпечення перемоги Тимошенко на виборах президента

Рівненські активісти «Правого сектора» заявили, що Музичка 25 березня «планомірно вбили» працівники спецпідрозділу «Сокіл», і обвинуватили в цьому міністра внутрішніх справ Авакова.

У зв'язку з цим організація наполягає на відставці Авакова.

28 березня позафракційний народний депутат Інна Богословська зареєструвала у Верховній Раді проект постанови про звільнення Авакова з посади міністра внутрішніх справ.