Дмитро Ярош

Про це повідомляє прес-служба політсили.

Зокрема, у повідомленні сказано, що "Правий сектор" виник, як революційний рух українського народу в умовах режиму Януковича.

Відео дня

"Його втеча ознаменувала собою початок нової стадії Національної революції. І, в результаті, було прийнято рішення щодо перетворення "Правого сектора" в політичну партію, яка спільно з іншими націоналістичними структурами буде продовжувати боротьбу за створення української національної держави у відповідності з вимогами нової політичної реальності. Відповідно, в даний час "Правий сектор" діє в рамках чинного законодавства, як політична партія, і саме цим визначається характер його участі у протидії російському агресору та його агентурі, - йдеться в заяві.

Читайте такожРНБО: інформація про причетність «Правого сектора» до перестрілки в Слов'янську - провокація РФ

Крім цього зазначається, що, як політична партія, "Правий сектор" не може мати власних військових підрозділів, однак може володіти достатнім людським ресурсом, який буде корисним в захисті суверенітету і територіальної цілісності України.

"Так, зокрема, ми задіяли членство до формування батальйонів територіальної оборони "Дніпро", "Донбас" і "Слобожанщина". Представники "Правого сектора" будуть поповнювати й інші військові підрозділи, діяльність яких буде спрямована на захист незалежності нашої країни. Також ми будемо надавати будь-яку іншу посильну допомогу в боротьбі з окупантами", - зазначено в повідомленні.

Читайте такожПсевдо-активіст "Правого сектора" в Слов'янську виявився фітнес-тренером з Києва - ЗМІ

Також в "Правому секторі" впевнені, що Національна революція в Україні має тривати. І на даному етапі вона зіткнулася з зовнішньою агресією.

"Ми зробимо все від нас залежне, щоб зупинити цю агресію і довести Національну революцію до її логічного завершення, а саме здобуття Української Самостійної Соборної Держави", - резюмується в заяві.

Нагадаємо, вчора кандидат у президенти України, лідер "Правого сектора" Дмитро Ярош заявив про формування з представників Донецького регіону спецбатальйону "Донбас".