Ляшко стверджує, що Грушевський намагався його підкупити / Фото УНІАН

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав в інтерв`ю журналістам.

За словами Ляшка, депутатам пропонується “по мільйон доларів одразу і по 200 тис. доларів на місяць. Пропонується таким як Віталій Грушевський (народний депутат, який сьогодні вийшов із фракції Партії регіонів - УНІАН)”. 

Він додав, що “завтра ще Курченко і Арбузов в Україну вернуться, бо вони будуть торгуватися за голоси у Верховній Раді. Мовляв, наші депутати будуть голосувати, а взамін дайте нам можливість бізнес вести”. 

Відео дня

Ляшко стверджує, що на нього «виходили люди» і пропонували 10 млн доларів за те, щоб він «увійшов в цю групу».

На уточнювальне запитання, хто саме пропонував гроші, Ляшко відповів: “Грушевський… Вчора зі мною зустрівся і пропонував мені 10 млн доларів за те, щоб я увійшов у його групу. Але я йому по голові дав тією чашкою, з якої пив чай”. 

На уточнення, що спочатку Ляшко говорив про 1 млн доларів, а тепер - про 10 млн доларів, Ляшко відповів: «Це на всіх пропонували 20 млн», а йому – «10 млн». 

Також Ляшко повідомив, що до майбутньої групи збирають “вчорашні осколки банди Януковича, які сьогодні хочуть легалізуватися, реанімуватися”. 

Як відомо, сьогодні з фракції Партії регіонів вийшли 20 народних депутатів. Як стверджує Ляшко, саме вони увійдуть у групу, яку планується створити у парламенті. 

Депутатська група може бути створена лише в тому випадку, якщо у її складі є 32 народних депутата - кількісний склад найменшої фракції Верховної Ради. Найменшою за кількістю депутатів нині є фракція КПУ.