Reuters

Як повідомили УНІАН у прес-службі Донецької облдержадміністрації, про це Тарута заявив сьогодні під час робочої поїздки північчю регіону.

У прес-службі відзначили, що в рамках виконання вчорашнього доручення Кабміну України щодо відновлення систем життєзабезпечення населених пунктів, які постраждали під час антитерористичної операції, Тарута у Святогорську провів робочу нараду, в якій також взяв участь голова Харківської облдержадміністрації Ігор Балута.

Читайте такожТерористи не залишають Україну, вони просто переміщуються - Тарута«Вже вирішена проблема вивезення сміття зі Слов'янська і Краматорська, організована доставка продуктів харчування. В цілому нормальне життя тут буде відновлено найближчим часом», - сказав голова ОДА.

Відео дня

Тарута також запевнив, що найближчого тижня в цих містах буде відновлена робота органів Держказначейства. Крім того, впродовж тижня, впевнений він, там вдасться повністю відновити електропостачання і зв'язок.

У прес-службі повідомили, що Тарута сьогодні також планує відвідати деякі звільнені напередодні населені пункти.

Нагадаємо, українські силовики встановили повний контроль над чотирма містами Донецької області, зокрема Слов'янськом і Краматорськом.