REUTERS

Бойовики за минулу добу викрали понад 10 жителів Донецької та Луганської областей, а також понад 20 автомобілів громадян і підприємств регіону.

Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив речник Інформаційного центру РНБО Андрій Лисенко на брифінгу в Києві.

Відео дня

Читайте такожМешканка Донецька заявила в міліцію про викрадення невідомими її чоловіка

«На території, де продовжують орудувати терористи, фіксуються факти масових порушень прав громадян та громадського порядку», - заявив він.

«За минулу добу викрадено понад 10 громадян - жителів Донецької та Луганської областей. Вчора в Донецьку бойовики викрали директора шахти та його заступника з виробництва та вивезли у невідомому напрямку», - зазначив Лисенко.

Читайте такожВикраденого на Донбасі "свободівця" звільнили після 67 днів полону: "били так, що навіть коронки повилітали"

«У Луганській області бойовиками був затриманий і вивезений у невідомому напрямі заступник директора з безпеки хімічного казенного об’єднання імені Петровського», - сказав речник РНБО.

Крім того, за його словами, на територіях, захоплених бойовиками, тривають розбійні напади і пограбування. «За добу зафіксовано викрадення більше 20 автомобілів громадян та підприємств регіону. Бойовики продовжують руйнувати інфраструктуру», - поінформував Лисенко.