ЦВК завершила процес реєстрації кандидатів у народні депутати / фото УНІАН

Центральна виборча комісія зареєструвала 45 кандидатів у народні депутати на проміжних виборах 31 жовтня у Черкаській та Херсонській областях.

Як передає кореспондент УНІАН, таким чином, ЦВК завершила процес реєстрації кандидатів у народні депутати.

Зокрема, на засіданні 1 жовтня комісія зареєструвала 13 кандидатів.

Відео дня

Так, кандидатами в окрузі №184 (Херсонська область) зареєстрували Дмитра Васильєва, Юрія Колихаєва, Сергія Андрійовича Козиря, Геннадія Борисовича Лагуту, Геннадія Васильовича Лагуту як самовисуванців, а також Олександра Пономарьова від партії "Блок опозиційних сил".

Крім того, в окрузі №197 (Черкаська область) зареєстрували Юлію Гершун, Владислава Володимировича Голуба, Вячеслава Володимировича Голуба та Івана Степанця як самовисуванців, а також Тамару Звягінцеву від "Української політичної партії "Християнський рух", Владислава Пильника від партії "Могутня Україна", Сергія Чередніченка від партії "Партія Антона Яценка".

Таким чином, загалом у 184-му окрузі зареєстровано 19 кандидатів, а у 197-му - 26.

Читайте також"Слуга народу" визначилася з кандидатом у народні депутати на проміжних виборах в окрузі №184: хто він

Проміжні вибори у Черкаській та Херсонській областях

Проміжні вибори народних депутатів України в одномандатному виборчому окрузі №197 (Черкаська область) та одномандатному виборчому окрузі №184 (Херсонська область) відбудуться 31 жовтня.

Згідно з календарним планом ЦВК, до 5 жовтня включно повинна завершитися реєстрація кандидатів. Передвиборча агітація має бути завершена о 24:00 29 жовтня.

Результати виборів ЦВК повинні бути встановлені до 15 листопада включно.