Рівень довіри до Зеленського дещо зріс / фото УНІАН

Президент Володимир Зеленський очолює рейтинг довіри до ключових українських політиків, йому довіряють 44% населення, не довіряють – 51%.

Читайте такожВ Україні значно знизився рівень довіри до органів влади - опитування

Про це свідчать результати опитування, проведеного наприкінці серпня – початку вересня соціологічною групою "Рейтинг".

Відео дня

"Президент Зеленський очолює рейтинг довіри серед ключових національних політиків. 44% опитаних довіряють главі держави, 51% – не довіряють", - йдеться в результатах опитування.

Співголові фракції "Опозиційна платформа – За життя" Юрію Бойку довіряють 24%, не довіряють – 58%, лідеру ВО "Батьківщина" Юлії Тимошенко довіряють 22%, не довіряють – 74%, лідеру партії "Європейська солідарність" Петру Порошенку довіряють 22%, не довіряють – 75%.

Інфографіка "Рейтинг"

За даними опитування, рівень довіри до президента Зеленського (44%) вищий, ніж за аналогічний період каденції мали президенти Порошенко (25%) та Віктор Янукович (26%).

Інфографіка "Рейтинг"

Як проводилось опитування

  • Опитування проводилось 29 серпня – 3 вересня серед населення України віком від 18 років в усіх областях, крім тимчасово окупованих територій Криму та Донбасу.
  • Вибірка репрезентативна за віком, статтю і типом поселення. Вибіркова сукупність - 10 тис. 000 респондентів.
  • Метод опитування: CATI (computer-assisted telephone interviews - телефонні інтерв'ю з використанням комп'ютера) на основі випадкової вибірки мобільних телефонних номерів.
  • Помилка репрезентативності дослідження - не більше 1%.