Оксана Марченко виїхала до Білорусі / фото Oksana Marchenko, Facebook

Дружина нардепа від "Опозиційної платформи - За життя" Віктора Медведчука Оксана Марченко, який перебуває під домашнім арештом, поспіхом виїхала з України.

Про це повідомляє видання "Обозреватель".

Журналісти продемонстрували відповідне відео. Стверджується, що Оксана Марченко виїхала до Білорусі на автомобілі близько 19:00 у п'ятницю, 18 лютого.

Відео дня

Журналісти видання також повідомляють, що дружина нардепа перетнула державний кордон у супроводі кількох чоловіків, ймовірно охоронців.

Два автомобілі "Тойота" виїхали через пропускний пункт у Чернігівській області до Білорусі: перед тим, як залишити територію України, вони були ретельно перевірені прикордонниками.

Як повідомляв УНІАН, Оксана Марченко, дружина народного депутата від Партії "Опозиційна платформа - за життя" Віктора Медведчука, якому не так давно продовжили домашній арешт по "вугільній" справі, показала свого чоловіка в домашній обстановці. Через відео вона нарвалася на критику.

Вся річ у тому, що дружина "кума Путіна" годувала 10-місячного онука морозивом. Навряд чи дитині такого віку підуть на користь такі ласощі. Експерти радять давати малюкам морозиво тільки тоді, коли їм виповниться мінімум 3 роки. Але для Марченко, як і для її чоловіка, правила не писані.

Вас також можуть зацікавити новини: