УНІАН

Будь-який кандидат від «Слуги народу» в мери Києва буде вдалим, якщо він буде боротися проти Кличка, а не підігрувати йому. Таку думку в ефірі телеканалу «Наш» висловив народний депутат від однойменної партії Олександр Дубінський.

«Змушений констатувати, виходячи з останніх ефірів представників нашої партії, що ми начебто заодно з Кличком, ми не те щоб з ним боремося, ми в принципі навіть не проти того, щоб він переміг. Я б точно йшов боротися. Замість цього ми зараз спостерігаємо комплементарні коментарі мера столиці, в тому числі від Ірини Верещук. Я також не бачу активності від київських мажоритарників, від штабу, не бачу реклами, просування. Інформаційними каналами кампанію не зробити. У Києві орієнтуються на соцмережі та програми. Ми зобов'язані пояснити виборцю, чому він повинен проголосувати за відмінного від Кличка кандидата. В даній ситуації - за Ірину Верещук», - вважає політик.

На його думку, виборцю потрібно запропонувати альтернативу, а не говорити «і так непогано, не треба нічого змінювати», адже тоді у виборця взагалі не буде мотивації йти на вибори.

Відео дня

«Якщо це наша концепція - я з нею категорично не згоден. І я бачу свою роль в цьому публічному процесі в тому, щоб зробити так, щоб ця кампанія відбулася, і «Слуга народу» виконала обіцянку боротися зі старою владою. Тому що Кличко дорівнює Порошенко, адже він – лідер фракції «БПП» в Київраді», - заявив Дубинський.

За його словами, виборчому штабу вже треба включатися в гонку: збирати інформаційні ресурси, домовлятися з технологами, займатися друкованою продукцією.

«Я впевнений, у Верещук зараз проблема з впізнаваністю на вулицях, і виправити цю ситуацію - завдання штабу. Замість цього хтось поїхав відпочивати, міський осередок зібратися не може», - каже Дубинський.